Agenda

Agenda

 • Op 27 Maart organiseert de vrouwenvereniging van de Gerefomeerde Gemeente te Yerseke een open avond, waarbij Prempaul een presentatie hoopt te geven over het werk wat in India gedaan mag worden. Iedereen is daarbij van harte uitgenodigd.
 • 3 april hopen Prempaul en Alice een presentatie te geven in de evangelisatiepost te Merksem (Jaak de Boeckstraat 21, 2170 Antwerpen, België). U bent van harte welkom.
 • 5 april is er een zangavond in de kerk van de Gereformeerde Gemeente te Tholen, waarbij de opbrengst bestemd is voor de Living Bread Foundation. Aanvang 19:45 uur. Met medewerking van: jongerenkoor “Hananja” o.l.v. Jolanda van de Wege en gemengd koor “Praise the Lord” o.l.v. Henriëtte de Bat-van Maelsaeke. Orgel: Bram Bout, viool: Jeanine Melis, Panfluit: Jolanda van de Wege, Piano: Christiaan Stouten en Cornelis den Ouden. Appèlwoord door Prempaul en Alice Pulipati. Iedereen is van harte welkom!
 • 10 april is er een bloemschikworkshop in de zaal van de Gereformeerde Gemeente te Kruiningen. De avond begint om 20:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur) en kost € 25,00 per persoon. We maken een mooi fris voorjaarsbloemstuk met bolletjes, zuidewindlelie, takjes, mos, div. groenmaterialen, kievitseitjes etc. Het bloemstuk wordt langwerpig van vorm, en de kleurstelling is wit/naturel. U kunt lang plezier hebben van uw eigen creatie door de sterke bloemen, en ook makkelijk om iets te vervangen. Het lukt altijd, ook als u het nog nooit eerder gedaan heeft. Voor alle materialen en bijpassende ondergrond wordt gezorgd, zelf meenemen alleen een mesje en scherpe snoeischaar. De workshop wordt gegeven door Lydia Vermerris van Bloembinderij ’t Blommetje, Kapelle. Meld u zelf snel aan want vol is vol! Opgeven kan voor 27 maart door een mailtje te sturen naar: livingbreadfoundation16@gmail.com met daarin uw naam en telefoonnummer.
 • 13 april wordt de jaarlijkse boerenlandfair te Waarder/Driebruggen georganiseerd. Een gezellige dag voor het hele gezin. De Living Bread Foundation heeft ook een stand op deze fair, waar we u graag hopen te ontmoeten.
 • 18 april is er een open avond op de vrouwenvereniging van de Gereformeerde Gemeente te Kruiningen. Prempaul en Alice hopen hier een presentatie te geven over hun werk en ook wat te vertellen over het thema gezondheidszorg in India.
 • 20 april wordt er een zangavond in de kerk van de Gereformeerde Gemeente te Waarde gehouden, waarbij de opbrengst wordt bestemd voor de Living Bread Foundation. Aanvang 19:45 uur. Met medewerking van: jongerenkoor “Hananja” o.l.v. Jolanda van de Wege en gemengd koor “Praise the Lord” o.l.v. Henriëtte de Bat-van Maelsaeke. Orgel: Bram Bout, viool: Jeanine Melis, Panfluit: Jolanda van de Wege, Piano: Christiaan Stouten en Cornelis den Ouden. Appèlwoord door Prempaul en Alice Pulipati. We hopen u te mogen ontmoeten.
 • Eind april wordt de worstenactie weer gehouden! Bestellen kan tot 20 april 2019.
  • Grillworsten  (ca 500 gram) 1 voor € 4,50, 2 voor € 8,50, 4 voor €16,00. 
  • Slagers rookworsten (ongegaard) 1 voor €2,80, 3 voor €7,50.
 • 11 mei wordt er een afscheidsmiddag gehouden in verband met de terugkeer van familie Pulipati naar India. U kunt langskomen tussen 14:30 en 17:30 uur in de zaal van de Gerefomeerde Gemeente te Yerseke. Van 15:00 tot 15:30 uur zullen Prempaul en Alice een presentatie verzorgen. Verder is er vooral ruimte voor ontmoeting en afscheid.

Voor alle data geldt: zo de Heere wil en wij leven zullen.

 


Laatst gehouden acties

 • Op 16 oktober waren ruim 30 kinderen enthousiast aan het werk op de knutselmiddag. Het was een gezellige middag, met een mooie opbrengst van €60,00.
 • 29 september 2018 stonden we met een kraam op de Boer’n dag in Kruiningen. Vooral de vers gebakken oliebollen vielen in de smaakt. De opbrengst was € 600,00.
 • 15 september 2018 was er een verkoop van diverse materialen op de Schoorse Herfstmarkt, dit bracht in totaal €308,55 op.
 • Op 8 december 2018 is er een psalmzangavond gehouden. De opbrengst van deze avond was volledig bestemd voor de Living Bread Foundation en bracht € 2783,23
 • In december 2018 is de worstenactie weer geweest. In totaal zijnn er 1150 grillworsten en rookworsten besteld! De opbrengst was € 1950,60.
 • Op 20 februari hebben we weer een kindermiddag georganiseerd. Meer dan 80 kinderen kwamen knutselen! De opbrengst van deze middag was € 208,20.
 • De vrouwenvereniging van Kruiningen organiseerde op 27 februari een kindermiddag. Op deze middag kwamen er 120 kinderen knutselen! Met deze actie werd € 109,- opgehaald.

We willen iedereen die aan één van deze acties heeft meegewerkt heel hartelijk bedanken!

 

Actie organiseren

Hebt u een idee om een actie te organiseren, dan willen wij u als werkgroep graag helpen bij de uitvoering. Neem contact met ons op via de mail, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Een presentatie bij u, op de school, in de kerk of op uw vereniging is het hele jaar mogelijk. In de periode van februari tot begin mei 2019 is familie Pulipati met verlof in Nederland. Tijdens deze periode verzorgen zij de presentaties zelf.

 

 

Prempaul en Alice Pulipati

“Ik ben het Levende Brood Dat uit den hemel nedergedaald is; zo iemand van dit Brood eet, die zal in der eeuwigheid leven. En het brood dat Ik geven zal, is Mijn vlees, hetwelk Ik geven zal voor het leven der wereld.”  ~Johannes 6:51~