Activiteiten agenda

Agenda

(voor alle data geldt zo de Heere wil en wij leven zullen)

In februari hebben we een soep-met-rookworst actie.

Laatst gehouden acties

Onze laatste actie in het jaar 2020 was de oliebollenactie. Er werden ruim 800 oliebollen besteld. Met deze actie is € 773,70 opgehaald voor LBF. Dank aan iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt.

De worstenactie is wederom een groot succes geweest. Honderden worsten werden besteld en in onze drive-in opgehaald. De opbrengst was € 2005,80. Heel erg bedankt iedereen!

In de maand november was het maandagmorgengeld van de ds. G.H. Kerstenschool in Yerseke bestemd voor de Living Bread Foundation. Het bracht het mooie bedrag op van € 1.008,93. Bedankt!

Ons werkgroeplid Matthijs heeft samen met Marijn op 17 oktober van Krabbendijke naar Papekop gefietst. Het waren 123 kilometers die ze in 4 uur tijd hebben overbrugd. Het sponsorgeld wat ze daar mee opgehaald hebben bedraagt € 700,-. Super bedankt voor jullie inzet en voor iedereen die heeft gesponsord.

Op 26 september werd de drive-in voor onze bolusactie gehouden. Deze keer in Moerkapelle, Papekop en Driebruggen. In de vroege ochtend vertrok een afgeladen auto vol met het Zeeuwse lekkers om de bestellingen in deze plaatsen af te leveren. Het bracht het mooie bedrag van € 600,- op. Alle vrijwilligers die hebben meegeholpen om deze actie mogelijk te maken willen we hartelijk bedanken!

De fietsrommelroute en de oliebollen verkoop in Wolphaartsdijk was dit jaar op 12 september. Wij willen iedereen bedanken die deze dag mogelijk heeft gemaakt en hun bijdrage hieraan hebben geleverd. Het heeft € 690,- opgebracht.

 

Vast verkooppunt

Er zijn vaste verkooppunten. Hier kunt u onder andere snoeprollen, puntzakken snoep, (ingevroren) rook- en grilworsten en seizoensgebonden producten kopen. Het assortiment kan wisselen.

U kunt deze punten vinden:

  • Boomweidelaan 46 in Schore. Maak een afspraak door te bellen of te appen naar 06-13512244
  • Zandweg 1a in Kruiningen. Maak een afspraak door te bellen of te appen naar 06-18766861.

Daarnaast is er snoepverkoop bij het inzamelpunt voor het oud papier en bij de muntroluitgifte van de Gereformeerde Gemeente in Yerseke. Datums, tijden en locaties vind u in het Kerkelijk Nieuws van deze gemeente.

Bestellen kan ook via: snoepverkooplbf@gmail.com

Actie organiseren

Hebt u een idee om een actie te organiseren en hebt u daarbij hulp nodig? Dan willen wij u als werkgroep graag ondersteunen bij de uitvoering. Neem contact met ons op via de mail, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Een presentatie bij u, op de school, in de kerk of op uw vereniging is het hele jaar mogelijk.

“Ik ben het Levende Brood Dat uit den hemel nedergedaald is; zo iemand van dit Brood eet, die zal in der eeuwigheid leven. En het brood dat Ik geven zal, is Mijn vlees, hetwelk Ik geven zal voor het leven der wereld.”  ~Johannes 6:51~

Familie Pulipati