Activiteiten agenda

Agenda

(voor alle data geldt zo de Heere wil en wij leven zullen)

Op 13 mei 2023 wordt er weer een actiedag georganiseerd ten bate van de Living Bread Foundation. Klik op het icoontje hierboven voor meer informatie.

Informatie over de verkoop van snoep en andere producten kunt u vinden door te klikken op ‘verkooppunten’.

 

Laatst gehouden acties

Op 17 september hebben 7 mannen een sponsortocht van 100 km door Zeeland gefietst. Ondanks de flinke wind was het een mooie tocht. Het bracht € 567,- op.

 

Art by Claudia heeft van 12 tot 15 oktober van elke bestelling 50% gedoneerd aan de Living Bread Foundation. Het bracht het mooie bedrag van €75,- op. Art by Claudia kunt u vinden via www.artbyclaudia.nl.

Op 29 oktober heeft Mathilde van Dommele zelfgebakken cupcakes verkocht. Degenen die vooraf besteld hadden kregen ze netjes thuisbezorgd. De overige heeft ze verkocht in de snoepkraam van LBF. Totaal heeft ze hiermee € 190,- opgehaald. Bedankt Mathilde!

Begin december is onze jaarlijkse worstenactie weer geweest. Elk jaar komen er nieuwe verkooppunten bij. Op 14 verschillende adressen hebben we dit jaar worsten kunnen afleveren. Totaal zijn er 270 grillworsten met kaas, 900 gewone grillworsten en 940 rookworsten verkocht. Dit bracht het mooie bedrag op van € 2008,23.

Op oudejaarsdag was onze oliebollenactie. Er zijn ruim 1100 oliebollen besteld. De opbrengst was € 982,75.

In het afgelopen jaar zijn er heel wat kilo’s snoep verkocht. Dit gaf een opbrengst van € 6.357,70. Bedankt voor uw trouwe klandizie.

Iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan deze acties willen we hartelijk bedanken.

 

Actie organiseren

Hebt u een idee om een actie te organiseren en hebt u daarbij hulp nodig? Dan willen wij u als werkgroep graag ondersteunen bij de uitvoering. Neem contact met ons op via de mail, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Een presentatie bij u, op school, in de kerk of op uw vereniging is het hele jaar mogelijk.

“Ik ben het Levende Brood Dat uit den hemel nedergedaald is; zo iemand van dit Brood eet, die zal in der eeuwigheid leven. En het brood dat Ik geven zal, is Mijn vlees, hetwelk Ik geven zal voor het leven der wereld.”  ~Johannes 6:51~

Familie Pulipati