Activiteiten kalender

Vorige maandVolgende maand

(voor alle data geldt zo de Heere wil en wij leven)

Klik op de activiteiten in de kalender voor meer informatie.

We zijn bezig om in het eerste kwartaal van 2024 een knipcursus te organiseren via Gré Oost. Zie de flyer voor verdere informatie.

Laatst gehouden acties

Op 13 mei is de actiedag gehouden. Het was een mooie en gezellige dag. We willen alle sponsors, vrijwilligers, standhouders en bezoekers hartelijk bedanken voor jullie steun en betrokkenheid. De dag heeft het mooie bedrag van € 6.570,- opgebracht. Klik op het icoontje van de actiedag hierboven voor een terugblik op deze dag.

Op 2e pinkstermiddag (29 mei) hebben weer heel wat mensen meegedaan met onze puzzeltocht. Deze keer was er een autotocht en twee fietstochten. Onderweg waren er spelletjes voor de kinderen. Het was een gezellige middag. De puzzeltocht heeft €1.373,80 opgebracht. Allen hartelijk dank!

Tijdens de zomerperiode hebben we geld ingezameld voor schoolpakketten. Deze actie bracht het bedrag op van € 1565,-

In september stonden we met onze verkoopspullen en snoep op de Schoorse herfstmarkt. Het was een gezellige dag en heel wat boeken en rommelmarktspullen werden verkocht. In totaal bracht het € 402,50 op.

Op 9 december konden de bestellingen van onze jaarlijkse worstenactie worden opgehaald of werd het thuisbezorgd. Op 16 verschillende plaatsen verspreid door het land werden er bestellingen ingezameld. Ruim 2800 stuks worst zijn verkocht wat het mooie bedrag van € 2942,- opleverde. Hebben de worsten goed gesmaakt of wilt u ze ook wel eens proeven? Ze zijn het hele jaar verkrijgbaar in Schore. Bel of app naar: 06-13512244.

De familie Jacobse heeft weer hun jaarlijkse oliebollenactie gehouden voor de Living Bread Foundation. Dit bracht het mooie bedrag op van € 500,-.

Iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan deze acties willen we hartelijk bedanken.

 

Actie organiseren

Hebt u een idee om een actie te organiseren en hebt u daarbij hulp nodig? Dan willen wij u als werkgroep graag ondersteunen bij de uitvoering. Neem contact met ons op via de mail, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Een presentatie bij u, op school, in de kerk of op uw vereniging is het hele jaar mogelijk.