Activiteiten agenda

Agenda

(voor alle data geldt zo de Heere wil en wij leven zullen)

De worstenactie is er weer. Met op verschillende locaties een drive in. Bestel voor 30 november via actielbf@gmail.com. Vermeld naam, telefoonnummer, bestelling en uw ophaallocatie.

Laatst gehouden actie

Ons werkgroeplid Matthijs heeft samen met Marijn op 17 oktober van Krabbendijke naar Papekop gefiets. Het waren 123 kilometers die ze in 3 uur tijd hebben overbrugd. Het sponsorgeld wat ze daar mee opgehaald hebben bedraagt € 700,-. Super bedankt voor jullie inzet en voor iedereen die heeft gesponsord.

Op 26 september werd de drive-in voor onze bolusactie gehouden. Deze keer in Moerkapelle, Papekop en Driebruggen. In de vroege ochtend vertrok een afgeladen auto vol met het Zeeuwse lekkers om de bestellingen in deze plaatsen af te leveren. Het bracht het mooie bedrag van € 600,- op. Alle vrijwilligers die hebben meegeholpen om deze actie mogelijk te maken willen we hartelijk bedanken!

De fietsrommelroute en de oliebollen verkoop in Wolphaartsdijk was dit jaar op 12 september. Wij willen iedereen bedanken die deze dag mogelijk heeft gemaakt en hun bijdrage hieraan hebben geleverd. Het heeft € 690,- opgebracht.

Op 22 augustus was de drive-in voor de barbeque en gourmetschotels. Er waren weer veel bestellingen gedaan en heel wat mensen kwamen door de drive-in om deze op te halen. Het bracht het mooie bedrag van € 737,50 op. Bedankt voor jullie bestellingen en we hopen dat het gesmaakt heeft!

4 augustus jl hebben we ijs verkocht op minicamping Francke. Hiermee is ruim € 40,- opgehaald.

 

Vast verkooppunt

Er zijn vaste verkooppunten. Hier kunt u onder andere snoeprollen, puntzakken snoep, (ingevroren) rook- en grilworsten en seizoensgebonden producten kopen. Het assortiment kan wisselen.

U kunt deze punten vinden:

  • Boomweidelaan 46 in Schore. Maak een afspraak door te bellen of te appen naar 06-13512244
  • Zandweg 1a in Kruiningen. Maak een afspraak door te bellen of te appen naar 06-18766861.

Daarnaast is er snoepverkoop bij het inzamelpunt voor het oud papier en bij de muntroluitgifte van de Gereformeerde Gemeent in Yerseke. Datums, tijden en locaties vind u in het Kerkelijk Nieuws.

Bestellen kan ook via: snoepverkooplbf@gmail.com

Actie organiseren

Hebt u een idee om een actie te organiseren en hebt u daarbij hulp nodig? Dan willen wij u als werkgroep graag ondersteunen bij de uitvoering. Neem contact met ons op via de mail, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Een presentatie bij u, op de school, in de kerk of op uw vereniging is het hele jaar mogelijk.

“Ik ben het Levende Brood Dat uit den hemel nedergedaald is; zo iemand van dit Brood eet, die zal in der eeuwigheid leven. En het brood dat Ik geven zal, is Mijn vlees, hetwelk Ik geven zal voor het leven der wereld.”  ~Johannes 6:51~

Familie Pulipati