Activiteiten agenda

Agenda

(Voor alle data geldt: zo de Heere wil en wij leven zullen)

  • worstenactie: Bestellen kan tot 30 november via ons bestelformulier of via de mail: worstenactielbf@gmail.com. U kunt uw bestelling op de volgende adressen ophalen: (contant betalen bij afhalen)
    • Kapelle/Biezelinge: Oude Havenstraat 5, afhalen op 12 december tussen 18:30-20:00 uur
    • Yerseke: Waghtoplein 6, Afhalen op 13 december tussen 17:30-20:30 uur
    • Kruiningen: Welhoekstraat 34, afhalen op 13 december tussen 18:00-20:00 uur.

Laatst gehouden actie

Op 31 oktober is er een Hervormingszangavond gehouden in Kloetinge. Het was een mooie avond. De collecte was bestemd voor de Living Bread Foundation en bracht het mooie bedrag op van €371,90

6 juli was de fietsrommelroute in oa Wolphaartsdijk waar er heerlijke oliebollen, Indiase chips en tweedehands spullen werden verkocht. Het was een gezellige dag.

29 juni was de verkoping van familie Van der Jagt. Het was warm weer en velen wisten de weg te vinden. Aan het einde van de dag werd bekend dat er van de totale opbrengst € 2500,- bestemd is voor de Living Bread Foundation.

Op 10 juni (2de pinksterdag) hebben we opnieuw een fietspuzzeltocht georganiseerd. De weersverwachting was niet heel gunstig, maar gelukkig viel het tijdens de fietstocht mee en hadden we goed weer. Ongeveer 50 mensen hebben meegefietst. Onderweg is er natuurlijk hard gepuzzeld. De 1ste prijs van de puzzel 28/32 km is gewonnen door familie Kodde. De 1ste prijs van de puzzel 22 km  door familie Ras. Bij de kinderspelletjes is Jeanne Ras de winnaar. Gefeliciteerd! Ook de winnaars van de andere prijzen willen we feliciteren.

Daarnaast hebben we in de afgelopen periode op verschillende markten gestaan. We hebben veel mensen ontmoet en het werk van de Living Bread Foundation onder de aandacht gebracht. Fijn te merken dat steeds meer mensen de stichting (her)kennen.

 

Actie organiseren

Hebt u een idee om een actie te organiseren en hebt u daarbij hulp nodig? Dan willen wij u als werkgroep graag ondersteunen bij de uitvoering. Neem contact met ons op via de mail, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Een presentatie bij u, op de school, in de kerk of op uw vereniging is het hele jaar mogelijk.

“Ik ben het Levende Brood Dat uit den hemel nedergedaald is; zo iemand van dit Brood eet, die zal in der eeuwigheid leven. En het brood dat Ik geven zal, is Mijn vlees, hetwelk Ik geven zal voor het leven der wereld.”  ~Johannes 6:51~

familie Pulipati