Agenda

Agenda

  • Op 10 juni (2e pinksterdag) wordt de jaarlijkse fietspuzzeltocht weer gehouden. Fietst u mee om ons werk te steunen? Inschrijven is tussen 13:30 en 14:30 uur bij H2Groen, zanddijk 12 in Kruiningen. U kunt kiezen tussen drie verschillende afstanden. Er zijn tijdens de route verschillende rustpunten waar u iets lekkers kunt nuttigen. Voor de kinderen zijn er spelletjes. Wilt u ook tijdens het fietsen een uitdaging? Maak dan onderweg de puzzel. Kosten zijn € 5,- per persoon en € 15,- per gezin.
  • 29 juni verkoping bij Van der Jagt, Capelleweg 13 in Kruiningen.

Voor alle data geldt: zo de Heere wil en wij leven zullen.


Laatst gehouden acties

Tijdens de verlofperiode van familie Pulipati zijn er veel acties georganiseerd. Op veel plekken zijn er presentaties gehouden en er waren ook zangavonden. Iedereen die ons, op welke wijze dan ook, heeft gesteund willen we hartelijk bedanken.

Actie organiseren

Hebt u een idee om een actie te organiseren en hebt u daarbij hulp nodig? Dan willen wij u als werkgroep graag ondersteunen bij de uitvoering. Neem contact met ons op via de mail, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Een presentatie bij u, op de school, in de kerk of op uw vereniging is het hele jaar mogelijk.

Prempaul en Alice Pulipati

“Ik ben het Levende Brood Dat uit den hemel nedergedaald is; zo iemand van dit Brood eet, die zal in der eeuwigheid leven. En het brood dat Ik geven zal, is Mijn vlees, hetwelk Ik geven zal voor het leven der wereld.”  ~Johannes 6:51~