Activiteiten agenda

Agenda

(Voor alle data geldt: zo de Heere wil en wij leven zullen)

  • 22 februari verkoping van de vrouwenvereniging in de zaal van de Gereformeerde Gemeente, Hansweertsestraatweg 1 in Kruiningen.
  • 4 april is de boerenlandfair in Waarder. Een gezellige dag voor het hele gezin. Wij hopen hier weer bij aanwezig te zijn met onze kraam.

 

Laatst gehouden actie

De oliebollen die op oudejaarsdag 2019 zijn gebakken smaakten weer heerlijk! Het heeft in totaal € 335,- opgebracht.

Afgelopen december is de worstenactie weer gehouden. Er zijn in totaal 698 worsten besteld. Heel erg bedankt!

Op 31 oktober is er een Hervormingszangavond gehouden in Kloetinge. Het was een mooie avond. De collecte was bestemd voor de Living Bread Foundation en bracht het mooie bedrag op van €371,90

 

Vast verkooppunt

Er is een vast verkooppunt voor de worsten (alleen ingevroren). Daarnaast zijn er regelmatig andere seizoensgebonden producten te koop.

Verkoopadres: Zandweg 1a in Kruiningen
Elke dinsdag tussen 13:00 en 14:00 uur
Of maak een afspraak: 06-1876686

 

Actie organiseren

Hebt u een idee om een actie te organiseren en hebt u daarbij hulp nodig? Dan willen wij u als werkgroep graag ondersteunen bij de uitvoering. Neem contact met ons op via de mail, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Een presentatie bij u, op de school, in de kerk of op uw vereniging is het hele jaar mogelijk.

“Ik ben het Levende Brood Dat uit den hemel nedergedaald is; zo iemand van dit Brood eet, die zal in der eeuwigheid leven. En het brood dat Ik geven zal, is Mijn vlees, hetwelk Ik geven zal voor het leven der wereld.”  ~Johannes 6:51~

Familie Pulipati