Activiteiten agenda

Agenda

(voor alle data geldt zo de Heere wil en wij leven zullen)

Sponsor de actie van deze sportieve mannen en help de mensen in India.

 

Laatst gehouden acties

De barbecue- en gourmetschotels zijn verspreid. We hopen dat het heeft gesmaakt. De opbrengst was €

Alle knutselpakket zijn opgehaald. Dat wordt gezellig knutselen. We zijn benieuwd naar jullie tekeningen en foto’s van jullie kijkdoos. De actie heeft ruim € 250,- opgebracht.

De drive in voor de vaderdagactie werd weer druk bezocht. We hopen dat de bolussen, roombroodjes en de ontbijtjes lekker hebben gesmaakt. De opbrengst was € 1117,-.

Tweede Pinksterdag hebben we een autopuzzeltocht gehouden. Rond de 200 volwassenen en kinderen hebben op deze manier kunnen genieten van het mooie Zuid-Beveland. Het was een gezellige middag met een mooie opbrengst van € 1208,-.

Op zaterdag 8 mei konden de bestellingen van de voorjaarsactie worden opgehaald. Het was een gezellige drukte bij onze drive in en een mooi gezicht met al die kleurige bloemen. Het bracht het mooie bedrag van € 900,- op.

De Ds. J. Bogermanschool in Oosterland heeft acties gehouden voor noodhulppakketten. Op 26 april werd het bedrag overhandigd via een digitale verbinding met India. In totaal is er € 4863,78 opgehaald. Bedankt jongens en meiden!

Op 23 februari was onze drive-in. Vele liters soep en worsten zijn opgehaald. Het gaf de mooie opbrengst van € 262,60.

Onze laatste actie in het jaar 2020 was de oliebollenactie. Er werden ruim 800 oliebollen besteld. Met deze actie is € 773,70 opgehaald voor LBF.

De worstenactie is wederom een groot succes geweest. Honderden worsten werden besteld en in onze drive-in opgehaald. De opbrengst was € 2005,80.

In de maand november was het maandagmorgengeld van de ds. G.H. Kerstenschool in Yerseke bestemd voor de Living Bread Foundation. Het bracht het mooie bedrag op van € 1.008,93. Bedankt!

We willen iedereen die op welke manier dan ook een actie heeft mogelijk gemaakt, heel hartelijk bedanken!

 

Vast verkooppunt

Er zijn vaste verkooppunten. Hier kunt u onder andere snoeprollen, puntzakken snoep, (ingevroren) rook- en grillworsten en seizoensgebonden producten kopen. Het assortiment kan wisselen.

U kunt deze punten vinden:

  • Boomweidelaan 46 in Schore. Maak een afspraak door te bellen of te appen naar 06-13512244
  • Zandweg 1a in Kruiningen. Maak een afspraak door te bellen of te appen naar 06-18766861.
  • Diemerbroek 32A in Papekop (alleen snoep). Maak een afspraak door te bellen of te appen naar 06-49407690

Daarnaast is er snoepverkoop bij het inzamelpunt voor het oud papier en bij de muntroluitgifte van de Gereformeerde Gemeente in Yerseke. Datums, tijden en locaties vindt u in het Kerkelijk Nieuws van deze gemeente.

Bestellen kan ook via: snoepverkooplbf@gmail.com (In overleg is bezorging mogelijk)

Actie organiseren

Hebt u een idee om een actie te organiseren en hebt u daarbij hulp nodig? Dan willen wij u als werkgroep graag ondersteunen bij de uitvoering. Neem contact met ons op via de mail, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Een presentatie bij u, op school, in de kerk of op uw vereniging is het hele jaar mogelijk.

“Ik ben het Levende Brood Dat uit den hemel nedergedaald is; zo iemand van dit Brood eet, die zal in der eeuwigheid leven. En het brood dat Ik geven zal, is Mijn vlees, hetwelk Ik geven zal voor het leven der wereld.”  ~Johannes 6:51~

Familie Pulipati