Activiteiten agenda

Agenda

(voor alle data geldt zo de Heere wil en wij leven zullen)

Op dit moment zijn we bezig om gepaste activiteiten te bedenken voor in deze tijden. Zodra een nieuwe actie bekend is zullen wij u hiervan op de hoogte stellen hier op onze website en onze sociale media kanalen.

 

Laatst gehouden actie

Op 20 juni hebben we een drive-in gehouden voor onze vaderdagactie. De ontbijtpakketten, bolussen en roombroodjes vonden hun weg naar de bestellers via het autoraam. Heel erg bedankt voor alle bestellingen. We hopen dat alles heerlijk heeft gesmaakt. De actie heeft totaal € 750,- opgebracht.

 

Vast verkooppunt

Er is een vast verkooppunt voor de worsten (alleen ingevroren). Daarnaast zijn er regelmatig andere seizoensgebonden producten te koop.

Verkoopadres: Zandweg 1a in Kruiningen
Maak een afspraak: 06-18766861

 

Actie organiseren

Hebt u een idee om een actie te organiseren en hebt u daarbij hulp nodig? Dan willen wij u als werkgroep graag ondersteunen bij de uitvoering. Neem contact met ons op via de mail, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Een presentatie bij u, op de school, in de kerk of op uw vereniging is het hele jaar mogelijk.

“Ik ben het Levende Brood Dat uit den hemel nedergedaald is; zo iemand van dit Brood eet, die zal in der eeuwigheid leven. En het brood dat Ik geven zal, is Mijn vlees, hetwelk Ik geven zal voor het leven der wereld.”  ~Johannes 6:51~

Familie Pulipati