Activiteiten kalender

Vorige maandVolgende maand

(voor alle data geldt zo de Heere wil en wij leven)

Klik op de activiteiten in de kalender voor meer informatie.

Op 20 mei (2e pinkstermiddag) organiseren wij weer onze jaarlijkse puzzeltocht. Er zijn weer mooie routes voor u uitgestippeld en op de stops wordt u voorzien van lekkers.

Op zaterdag 25 mei houden we onze actiedag op het schoolplein van het Calvijn College locatie Appelstraat in Krabbendijke. De ingang van de markt is aan de Westelijke Parallelweg. Er zijn ruim 40 kramen aanwezig en allerlei activiteiten. Kortom een gezellige dag voor jong en oud.

In samenwerking met Gré Oost organiseren we een cursus haarknippen. Ondertussen zijn er al heel wat aanmeldingen en zitten er al drie groepen vol. En zijn nog enkele plaatsen voor de vierde groep. Deze zal in het najaar worden gepland. Schrijf snel in want vol=vol. De opbrengst van deze groep is voor de Living Bread Foundation en Mirjam Marijs in Oekraïne.

 

Laatst gehouden acties

In september stonden we met onze verkoopspullen en snoep op de Schoorse herfstmarkt. Het was een gezellige dag en heel wat boeken en rommelmarktspullen werden verkocht. In totaal bracht het € 402,50 op.

Op 9 december konden de bestellingen van onze jaarlijkse worstenactie worden opgehaald of werd het thuisbezorgd. Op 16 verschillende plaatsen verspreid door het land werden er bestellingen ingezameld. Ruim 2800 stuks worst zijn verkocht wat het mooie bedrag van € 2942,- opleverde. Hebben de worsten goed gesmaakt of wilt u ze ook wel eens proeven? Ze zijn het hele jaar verkrijgbaar in Schore. Bel of app naar: 06-13512244.

Afgelopen december heeft de familie Jacobse heeft weer hun jaarlijkse oliebollenactie gehouden voor de Living Bread Foundation. Dit bracht het mooie bedrag op van € 500,-.

De avond voor koningsdag was onze drive-in van de voorjaarsactie. Het zag er fleurig uit met alle planten die waren besteld. De actie heeft het mooie bedrag opgebracht van € 1034,25. Iedereen die op welke wijze dan ook zijn bijdrage heeft geleverd willen we hartelijk bedanken!

Tijdens het Family Event waren we aanwezig met onze snoepkraam. We mochten iets over vertellen over ons werk in India aan de bezoekers, maar ook aan de aanwezige standhouders. Dit leverde mooie gesprekken op. We kijken dankbaar terug op mooie en gezegende dagen.

Iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan deze acties willen we hartelijk bedanken.

 

Actie organiseren

Hebt u een idee om een actie te organiseren en hebt u daarbij hulp nodig? Dan willen wij u als werkgroep graag ondersteunen bij de uitvoering. Neem contact met ons op via de mail, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Een presentatie bij u, op school, in de kerk of op uw vereniging is het hele jaar mogelijk.