Projectwerkers – India

Wij zijn Prempaul en Alice Pulipati-Jacobse. Prempaul is geboren en getogen in een christelijk gezin in een klein dorpje in India. Ze hadden niet veel en hun huisje was niet meer dan klei met een palmbladeren dak. Toen zijn ouders de kans kregen om bij een tehuis te gaan werken, is het hele gezin op het terrein van dit tehuis gaan wonen. Prempaul heeft via overheidsprogramma’s onderwijs ontvangen en heeft een MBA-studie afgerond. Maar hij voelde dat God hem riep om ander werk te gaan doen en evangelist te worden.

Alice is geboren en getogen in Nederland. Ook zij is opgegroeid in een christelijk gezin en nog altijd lid van de Gereformeerde Gemeente te Yerseke. Voor haar SPW-studie heeft ze ruim 5 maanden stage gelopen in het tehuis waar Prempaul en zijn ouders woonden en werkten. Na deze studie heeft ze ook de studie verpleegkunde afgerond en verloskunde gestudeerd in België. Tijdens deze studie bezocht ze het tehuis in India opnieuw. Dit keer als reisleider van een werkvakantie om in het tehuis vrijwilligerswerk te doen. Het was in deze periode dat we elkaar opnieuw ontmoetten en een relatie kregen.

In 2016 zijn we getrouwd en God heeft ons huwelijk gezegend met drie kinderen. Na ons huwelijk hebben wij de Living Bread Foundation opgericht. Prempaul gaat als evangelist naar de verschillende plaatsen waar we mogen werken en Alice heeft vooral een rol in het onderhouden van de contacten met Nederland en het bijwerken van de administratie.

 

Ik ben Aseervadam, de vader van Prempaul. Samen met Prempaul regel ik alle lopende zaken, zoals bijvoorbeeld de inkopen voor de projecten en ga ik mee naar alle plaatsen waar we mogen werken. Als Prempaul en Alice met verlof naar Nederland gaan zorg ik dat het werk in India door gaat.

“Ik ben het Levende Brood Dat uit den hemel nedergedaald is; zo iemand van dit Brood eet, die zal in der eeuwigheid leven. En het brood dat Ik geven zal, is Mijn vlees, hetwelk Ik geven zal voor het leven der wereld.”  ~Johannes 6:51~

Familie Pulipati