De werkgroep

Werkgroep Living Bread

De werkgroep Living Bread zet zich belangeloos in om het werk van de Living Bread Foundation in India te ondersteunen. Zij helpen Prempaul en Alice beslissingen te nemen binnen de organisatie van de stichting en werven financiële middelen om het werk te kunnen bekostigen. Ook onderhouden zij het contact met de achterban.

Hieronder stellen de werkgroepleden zich graag aan u voor:

Ik ben Andrea Huisman en werkzaam als verzorgende in de ouderenzorg. Het zendingswerk heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad. Daarom twijfelde ik ook niet, toen mij bij de start van de stichting werd gevraagd om deel uit te maken van de werkgroep.

Mijn taken binnen de werkgroep zijn: voorzitter en financiën. Daarnaast help ik mee bij de voorkomende werkzaamheden. Ik ben dankbaar dat ik op deze wijze mag meewerken aan het evangelisatiewerk wat in India gedaan mag worden. In 2018 heb ik de projecten in India mogen bezoeken. Het was een bijzondere en leerzame tijd. Indrukwekkend om te zien hoe er op de vuilnisbelten werd gezongen en gebeden en dat daar Gods Woord open mocht gaan.

 

Wij zijn Matthijs en Marlinde den Braber, getrouwd en wonen in Krabbendijke. Marlinde werkt als verpleegkundige in de thuiszorg bij de RST en Matthijs werkt als meester op de Ds. G.H. Kerstenschool in Yerseke. Toen we begin 2020 benaderd werden om werkgroeplid van de Living Bread Foundation te worden, hebben we dit samen opgepakt. Sinds die tijd mogen wij ons inzetten voor dit mooie en belangrijke werk van de stichting! Binnen de werkgroep houden we ons vooral bezig met                                              het coördineren van de acties.

 

Ik ben Kees Potter en getrouwd met Jacqueline. In het dagelijks leven werk ik als administratief medewerker bij internationaal transportbedrijf Jac. op’t Hof. Na ons bezoek in 2018 aan India ben ik me zeer verbonden gaan voelen met het werk wat gedaan mag worden door de Familie Pulipati onder de armste bevolking. Sinds die tijd ben ik actief als werkgroeplid. Binnen de werkgroep richt ik me vooral op de sponsorwerving. We proberen zoveel mogelijk sponsors te vinden die het werk in India financieel willen steunen. Ook ben ik één van de                                                                          vrijwilligerscoördinatoren.

 

Ik ben Miranda van Vulpen, getrouwd met Kees en woonachtig in Kruiningen. Ik ben werkzaam als coördinerend verpleegkundige bij Cleijenborch in Colijnsplaat. Sinds 2016 ben ik werkgroeplid. In 2018 ben ik samen met Andrea naar India geweest waar ik onder de indruk ben gekomen van de nood onder de bevolking. Sinds die tijd verricht ik het werk met nog meer passie. Ik ben vrijwilligerscoördinator. Dit betekend dat ik aanspreekpunt ben, activiteiten coördineer, maar ook het werven van nieuwe vrijwilligers behoort tot mijn taken.

 

Ik ben Kees Hoogstrate, getrouwd met Elise en samen hebben we 4 kinderen mogen krijgen. In het dagelijks leven werkzaam als vrachtwagenchauffeur bij ZuidWest Logistiek. Na een presentatie van Prempaul en Alice gezien te hebben tijdens hun verblijf in Nederland zijn de indrukken van de tijdelijke en geestelijke nood die er op zoveel plaatsen, en ook in India is, blijven hangen. Ook de oproep dat er nog werkgroepleden gezocht werden. Het minste wat ik kon doen was mezelf aanmelden om samen met de rest van de werkgroep jullie                                                            aandacht en steun te vragen voor het mooie en                                                        treffende werk wat in India gebeurt. We leven er                                                          vaak zo makkelijk aan voorbij!

 

 

We zijn nog hard op zoek naar nieuwe werkgroepleden om de Living Bread Foundation te ondersteunen. Kijk voor meer informatie in onze  vacature.

We zijn ook op zoek naar mensen die de werkgroep willen ondersteunen als vrijwilliger. Het gaat vooral om hulp bij acties en verkopingen, maar ook op andere gebieden kan een vrijwilliger worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het vertalen van presentaties tijdens een verlofperiode van de familie Pulipati. Samen met u en jou kijken we wat het beste past. Bent u, ben jij bereid om zich in te zetten voor het werk in India? Neem dan contact op via livingbreadfoundation16@gmail.com

We zien ernaar uit om met u en jou samen te werken!

“Ik ben het Levende Brood Dat uit den hemel nedergedaald is; zo iemand van dit Brood eet, die zal in der eeuwigheid leven. En het brood dat Ik geven zal, is Mijn vlees, hetwelk Ik geven zal voor het leven der wereld.”  ~Johannes 6:51~

Familie Pulipati