Actiedag 2023

De actiedag ligt weer achter ons. We mogen terug kijken op een hele mooie dag. Wat zijn we rijk gezegend met het mooie weer en de mensen die we mochten ontmoeten. Er waren veel verschillende standhouders en velen van jullie hebben een lekker hapje gegeten op het terras. We hopen dat u allen genoten hebt van deze dag. Wij in ieder geval wel.

Omdat we graag willen weten hoe u de dag hebt ervaren willen we u vragen om deze vragenlijst in te vullen. Het is anoniem en kost slecht enkele minuten van uw tijd en helpt ons bij het organiseren van een volgende actiedag.

 

Een fotoimpressie van de actiedag 2023.

 

We willen onze sponsoren, vrijwilligers, standhouders en bezoeker hartelijk bedanken. Zonder jullie was deze dag niet mogelijk! We hopen dat we deze actiedag opnieuw mogen organiseren. Wil je daarin je steentje bijdragen dan kan dat. Stuur een mailtje naar actiedaglbf@gmail.com voor meer informatie.

 

Onze eerste actiedag

Vanwege het 5-jarig bestaan van de Living Bread Foundation werd in mei 2022 de eerste actiedag georganiseerd op het Calvijn College, Appelstraat 4 te Krabbendijke. Klik hier om terug te blikken op deze dag.

 

“Ik ben het Levende Brood Dat uit den hemel nedergedaald is; zo iemand van dit Brood eet, die zal in der eeuwigheid leven. En het brood dat Ik geven zal, is Mijn vlees, hetwelk Ik geven zal voor het leven der wereld.”  ~Johannes 6:51~

Familie Pulipati